2021 Hyundai Sonata Lastikleri için Pirelli Tercih Edildi

Hyundai Sonata serisini genişletiyor ve yeni özellikler sunuyor. Sonata N-Line modeli, bu yıl içerisinde 290 beygir gücüne sahip turboşarjla birlikte sunulacak. Hyundai daha yüksek trim seviyelerine ek olarak Hyundai Sonata SEL Plus modelinde 19 inç Pirelli P Zero All Season lastiklerini kullanacak. Orijinal ekipman Hyundai Sonata lastikleri olarak tercih edilen P Zero All Season yılın dört mevsimi güvenliği arttıracak.

OE Hyundai Sonata Lastikleri Sürüş Konforunu Arttırıyor

Pirelli tarafından 245 / 40 R19 ebadında sunulan orijinal ekipman Hyundai Sonata lastikleri kabin içi gürültüyü önemli ölçüde azaltıyor. SEL Plus’ta standart olarak sunulan Pirelli P Zero All Season , diğer trim seviyelerinde mevcut değil. Buna ek olarak Limited Edition modelinde altı, ayarlanabilir yolcu koltuğu bulunuyor. Sonata SEL, SEL Plus ve sınırlı satışa açılan modeller, kör nokta izleme kameralarını kullanan standart güvenlik uyarı sistemi ile birlikte sunuluyor.

Pirelli P Zero All Season Hangi Özellikleri Sunuyor?

Dünyanın önde gelen araç üreticileri ile birlikte geliştirilen Pirelli P Zero All Season , yılın her mevsimi yüksek performans sağlıyor. 19 inç Hyundai Sonata lastikleri olarak tercih edilen P Zero All Season, özel sırt tasarımı sayesinde karlı, ıslak ve kuru zeminlerde yüksek yol tutuş performansı sergiliyor. Omuz bloklarının özel tasarımı, aynı zamanda virajlarda performansı güçlendiriyor. Pirelli dört mevsim lastiği , geniş kanalları sayesinde suda kızaklamaya karşı direnç sağlıyor.

2021 Hyundai Sonata Fiyatları Ne Olacak?

Hyundai Sonata serisi ile birlikte sunulan güvenlik sistemi, hem ön hem de arka koltuktaki yolcuları kapıyı açmadan önce gelen trafiğe karşı uyarıyor. Uyarı, hem sesli hem de görsel olarak veriliyor. 2021 Hyundai Sonata , bu ay içerisinde satışa sunulacak. SEL modeli için fiyatın 27.000 doların biraz altında, SEL Plus için yaklaşık 29.000 dolar ve Limited modeli için ise 34.000 doların biraz üstünde olması bekleniyor.