Audi RS Q8 Fabrikadan Hankook Lastikleri ile Çıkıyor

Global lastik üreticisi Hankook, yeni Audi Audi RS Q8’i orijinal ekipman lastikleriyle donatıyor. Alman otomobil üreticisinin Q serisi, ilerici tasarım ve öncü teknoloji ile karakterize ediliyor. Audi’nin spor aracı, 441 kW ve 800 Newton metrelik tork ile serinin sportif potansiyelini gösteriyor ve 0’dan 100 km / sa hıza 3,8 saniyede çıkabiliyor. Dört tekerlekten çekişli quattro ve RS’ye özgü unsurları ile Audi RS Q8’in performansı anında göze çarpıyor. Aracın atletizmi, orijinal ekipman 295/40 ZR22 112Y XL Hankook Ventus S1 evo 3 SUV lastiklerle güçlendiriliyor. Soğuk havalarda güvenlik için ise Hankook Winter i*cept evo 2 kış lastikleri sunuluyor. Audi müşterileri, isteğe bağlı olarak 295/35 R23 108W XL veya (kar zinciri için uygun olan) 275/40 R22 107V XL AO ebadını tercih edebiliyor.

Hankook Audi RS Q8 için Islak ve Kuru Zeminlerde Güvenlik Sunuyor

Hankook Orijinal Ekipman Bölümü başkanı Hyunjun Cho: “Hankook, Audi’de köklü bir orijinal ekipman geleneği oluşturdu. Özellikle RS modelleri, uzun süredir Hankook lastikleri ile tedarik ediliyor. Hankook yaz ve kış lastiklerinin en iyi araç modellerinde kullanılması, lastik geliştirme sürecinde çalışan mühendislerimiz için her zaman büyük bir onurdur.”

Orijinal Ekipman Geliştirme Departmanı başkan yardımcısı Moonhwa Hong: “Audi RS Q8 gibi çok sportif – ve aynı zamanda görkemli – bir araca uygun bir lastik tasarlamak zorlu bir süreç. Q serisindeki diğer büyük modeller için olduğu gibi daha yüksek hızlarda daha yüksek yük kapasitelerinin garanti edilmesi gerekiyor. Bu nedenle lastik yapısının esnekliği özel bir önem taşıyordu. Lastiklerimizin hem ıslak hem de zemin kuru koşullarındaki performans özelliklerini geliştirmeye önem verdik.”

Hankook Ventus S1 evo 3 SUV Sportif Performans Sergiliyor

Hankook Ventus S1 evo 3 SUV, yanak bölgesinde kullanılan özel materyaller sayesinde standart ürünlere kıyasla önemli oranda arttırılmış yanak mukavemetine sahip. İki katmanlı karkas ve aramid kompozit malzeme kullanımı, yüksek hızlarda lastik tabanının genişlemesini yüzde 60’a kadar azaltıyor. Lastikler, bu sayede yüksek sürüş kararlılığı ve direksiyon hâkimiyeti sunmanın yanında; aşırı ısınmayı önlüyor. Böylelikle lastiğin aşınmaya karşı dayanıklılığı da artıyor. Hankook yaz lastiğinin sportif ve dinamik performansı, hem kuru hem ıslak zeminlerde yüksek performans sağlayan doğal reçineye sahip kauçuk bileşiği ile güçlendiriliyor. Sonuç olarak, Hankook Ventus S1 evo 3 SUV, geniş bir sıcaklık aralığında ve farklı sürüş koşullarında yüksek performans seviyesi sunuyor.

Hankook Winter I*cept Evo 2 Tüm Kış Koşullarında Güvenlik Sağlıyor

Birçok ödüle sahip Hankook Winter i *cept evo 2 , Audi RS Q8 müşterileri tarafından isteğe bağlı olarak tercih edilebiliyor. Asimetrik tasarıma sahip lastiğin geniş bloklara sahip dış kısmı, özellikle kuru zeminlerde manevra kabiliyetini arttırmak için geliştirildi. Çok sayıda sırt bloğunun ve kılcalın bulunduğu iç kısım ise karlı, ıslak ve sulu karla kapı zeminlerde üst seviye çekiş gücü ve kısa fren mesafeleri sağlıyor.