Başarılı 2023 Yaz Lastiği Test Sonuçları ile Continental PremiumContact 7

Continental PremiumContact 7 yaz lastiği hem Tyre Reviews tarafından 2023 Yaz Lastiği değerlendirmesinde hem de Auto Express En İyi Touring Lastiği Testinde birinci olarak güven veren bir başarıya daha ulaşıyor. Lastik, ödüllü PremiumContact serisinin yedinci neslidir ve ebada özel tasarım, uyarlanabilir sırt tasarımı ve sırt için RedChili bileşiği gibi yenilikçi teknolojilere sahip olarak sunuluyor.

PremiumContact 7 Islak ve Kuru Yolda Nasıl Performans Gösterdi?

Contienntal PremiumContact 7, 205/55 R16 ebadında bir Volkswagen Golf üzerinde test edildi ve hem Tyre Reviews hem de Auto Express, hem ıslak hem de kuru yollarda etkileyici performans bildirdi. Selefi PremiumContact 6’ya kıyasla ıslak zeminde yol tutuş yüzde beş, ıslak zeminde frenleme ise yüzde yedi oranında iyileşmiştir. Lastiğin uyarlanabilir sırt tasarımı daha fazla denge ve sürüş konforu sağlar.

Elektrikli Araçlar İçin Continental PremiumContact 7 Uygun mu?

Continental PremiumContact 7 yaz lastiği, 16 ila 21 inç boyutları arasında üretiliyor ve hem elektrikli hem de geleneksel içten yanmalı motorlu otomobiller ve SUV’lar için uygun nitelik taşıyor. Lastik, yanakta EV (Elektrikli araçlar) için Uyumlu logosuyla birlikte geliyor. Continental tarafından gerçekleştirilen dahili karşılaştırma testleri, Continental PremiumContact 7 yaz lastiği için yol tutuşu ve frenleme açısından rakiplerinin çok ötesinde olduğunu ve lastik performansında yeni bir altın standart oluşturduğunu gösteriyor.