Bridgestone Turanza All Season 6 Lastik Desenini Tanıttı

Bridgestone lastikleri ılıman iklime sahip bölgelerde yıl boyunca kullanılmak üzere özel olarak tasarlanan en yeni ürünü Bridgestone Turanza All Season 6 premium lastiklerinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Bu lastiklerin geliştirilmesinden önce, binlerce Avrupalı sürücünün beklentilerini ve dört mevsim “touring” lastikleriyle karşılaştıkları yol zorluklarını paylaştığı kapsamlı bir pazar araştırması yapıldı.

Müşteri Talepleri Hangi Bridgestone Serilerine İşaret Ediyor?

Bridgestone, 2018 yılında Turanza Weather Control A005 lastiklerinin piyasaya sürülmesinden bu yana Avrupa’da dört mevsim lastiklerinin satışlarındaki hızlı büyümeyi kabul ediyor. Şu anda dört mevsim lastikleri bölgesel pazarın %21’ini oluşturuyor. Kışları ılıman geçen bölgelerde ikamet eden veya ağırlıklı olarak bakımlı şehir yollarında araç kullanan daha fazla sürücü, mevsimsel değişiklik ihtiyacını ortadan kaldıran lastikleri tercih ediyor.

Bridgestone Turanza All Season 6 Performans Değerleri Nasıl?

Bridgestone Turanza All Season 6 lastikleri, sürücülere yıl boyunca her türlü hava koşulunda kontrol sağlamak için tasarlanmıştır. Avrupalı sürücüler yağmurlu koşullar ve karlı yollarla karşı karşıyadır ve Bridgestone yılın hangi zamanı veya hava durumu olursa olsun optimum performans sağlamayı amaçlamaktadır.

4 Mevsim Turanza All Season 6 Lastik Testi Sonuçları Nasıl?

Bağımsız kuruluş TÜV SÜD, Bridgestone Turanza All Season 6 lastik serilerini Continental AllSeasonContact, Goodyear Vector 4Season Gen-3 ve Michelin CrossClimate 2 gibi doğrudan rakipleriyle karşılaştıran testler gerçekleştirdi. Testlerde çeşitli koşullarda frenleme performansı değerlendirildi. Bridgestone ıslak zeminde rakiplerinden daha iyi performans gösterirken, kuru asfalt ve karda Michelin’in ardından ikinci sırada yer aldı. Testler İtalya, İsveç ve Almanya’daki Bridgestone test sahalarında 205/55 R16 lastik ebadı kullanılarak gerçekleştirildi.

Bridgestone 4 Mevsim Lastik ile Mükemmel Kar Performansı

TÜV SÜD uzmanlar 4 mevsim lastiği Bridgestone Turanza All Season 6 karlı zeminlerdeki güçlü performansını onayladı. Frenleme özelliklerinin yanı sıra çekiş, yanal denge ve yol tutuşu da değerlendirildi. Lastikler, yan duvarlarında kış koşullarına uygunluğunu gösteren 3PMSF işaretini kazandı. Bridgestone’un teklifi, etkileyici kar yeteneklerini göstererek ikinci sırada yer aldı.

Bridgestone Turanza All Season 6 Teknolojik Özellikleri

Yeni Bridgestone Turanza All Season 6 lastikleri, önceki Weather Control A005 Evo lastiklerine kıyasla %20’lik bir artış sunarak daha yüksek bir kullanım ömrüne sahiptir. Ağırlığı ve yuvarlanma direncini azaltarak elektrikli araçlar için uygun hale getiren Enliten teknolojisi kullanılarak geliştirilmiştir. Yönlü sırt deseni ve yeni kauçuk bileşimi asfaltla teması artırıyor, su drenajını, kar tutuşunu ve genel performans özellikleri dengesini iyileştiriyor.