Bridgestone, Yamaha MT-09 İçin Motosiklet Lastikleri Üretiyor

Bridgestone ve Yamaha motosiklet lastiği konusunda ortaklıklarını geliştirmeye devam ediyor. Bridgestone lastikleri, Yamaha MT-09 Hyper uzun yol spor motosikletinde orijinal ekipman olarak kullanıcılarıyla buluştu. Böylelikle, yeni tanıtılan Bridgestone Battlax Hypersport S23 lastikleri Yamaha orijinal ekipman motosiklet lastiği olarak temin edilebilecek.

Bridgestone Battlax Hypersport S23 Nasıl Performans Sunuyor?

Battlax Hypersport S23 tasarımının ortaya çıkmasıyla beraber Bridgestone lastikleri ve Yamaha uzun yıllardır birlikte çalışmakta ve lastik geliştirmektedir. Yamaha MT-09, pist sertliğini dengelemek, hızlı su dağılımı parametrelerini iyileştirmek için optimize edilmiş yeni bir sırt desenine sahip en yeni nesil Hypersport lastiklerine sahip olacaktır. Bridgestone’a göre, Battlax Hypersport S23 lastiklerin artan performansı hem düz hat sürüşünde hem de yüksek açılı manevralarda daha iyi yol tutuşu sağlıyor.

Bridgestone, Motosiklet Kültürünün Gelişimini Desteklemeyi Sürdürüyor

Bridgestone, 2023 yılında Battlax serisi premium motosiklet lastiklerinin 40. yılını kutladı ve şirket, kırk yıllık geliştirme çabalarının markayı, süper motosikletler için en popüler OE markası haline getirdiğini söylüyor. Şirket, “İleriye dönük olarak Bridgestone, merkezinde Battlax ailesinin yer aldığı küresel pazarın premium segmentinde niş bir strateji izleyerek motosiklet kültürünün gelişimini desteklemeye devam edecek” diye ekledi. Yamaha MT-09’da lastikler ise önde 120/70ZR17M/C (58W) ve arkada 180/55ZR17M/C (73W) ebatlarında OE (orijinal ekipman lastikleri) olarak boy gösterecektir.