Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 Satışa Sunuluyor

Goodyear ultra yüksek performans lastiği serisi Eagle F1’in yeni üyesi önümüzdeki günlerde satışta olacak. Geniş bir araç yelpazesine uygun olacak şekilde Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6, kuru zeminde performans, ıslak zeminde frenleme ve yol tutuşuna yönelik iyileştirmelere sahip. Yeni Goodyear yaz lastiği, adaptif temas yüzeyi, Islak Zeminde Frenleme Pro gibi bir dizi teknoloji ile geliyor.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 Performans

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6, özelleştirilmiş yeni temas yüzeyi ile yük dağılımı değişimlerine çok iyi bir şekilde adapte olabiliyor. Özel desen tasarımı, hem ıslak hem kuru zeminlerde yüksek yol tutuşu sağlıyor. Aynı zamanda yeni temas yüzeyi teknolojisi ile keskin manevralar sırasında güvenlik artıyor. Yeni Goodyear yaz lastiği deseni, direksiyon manevralarını hızlı bir şekilde yola iletiyor. Premium lastik, virajlarda da bu tanıma uygun bir şekilde yüksek performans sergiliyor.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 Hangi Yeniliklere Sahip?

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6, reçine içeren yeni ve özel bir hamur formülüne sahip. Böylece ıslak ve nemli yol koşullarında çok daha iyi temas sağlanıyor. Lastiklerde kullanılan yenilikçi teknolojiler, aynı zamanda pürüzlü yüzeylere karşı uyum ve dayanıklılığı da arttırıyor. Bununla birlikte; yeni Goodyear yaz lastiği, elektrikli araçlar için de uygun teknolojilere sahip. Yeni lastikte Eagle F1 Asymmetric 5’e kıyasla gürültü seviyeleri 1 dB azalıyor. Gürültüyü azaltan desen tasarımı, motor sesinin duyulmadığı elektrikli otomobiller için ideal. Aynı zamanda kauçuk bileşiği, yuvarlanma direncini düşürerek bu araçların menzilini arttırıyor.

Yeni Goodyear Yaz Lastiği Hem Heyecan Hem Güvenlik Sağlıyor

Markanın EMEA Bölge Teknoloji Direktörü Laurent Colantonio yeni Goodyear yaz lastiği hakkında yorum yaptı: “Kuru zeminde performansı, ıslak zeminde frenlemeyi ve yol tutuşunu geliştirmeye yönelik önemli yeniliklerle; en zorlu performansa, aynı anda hem güven hem de heyecan veren sürüşlere hazır. Goodyear olarak yeni nesil mobiliteyi ilerletmek için önde gelen OEM’lerle çalışmaktan gurur duyuyoruz. Bu nedenle Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6, elektrikli araçların gereksinimlerine uygundur ve elektrikli mobiliteyi daha da ileriye taşımaya hazırdır.”

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6, 2022’nin ilk çeyreğinde satışa sunulacak ve başlangıçta 28 boyutta piyasaya sürülecek. 2022’nin geri kalanında ürün yelpazesine ek ebatlar eklenecek. Yeni Goodyear yaz lastiği, 2023 yılına kadar 17 ila 22 inç jantlara uyacak şekilde 65 ebatta pazarda mevcut olacak.