Hankook Kinergy 4S2 Üst Üste 2. Kez Auto Express Dört Mevsim Lastik Testi Şampiyonu Oldu

Hankook Kinergy 4S 2 lastikler, İngiltere’nin öne çıkan otomobil dergisi AutoExpress’in testinde bu yıl bir kez daha şampiyon oldu. Premium marka, 2022 AutoExpress Dört Mevsim Lastik Testi kapsamında önde gelen rakipleri ile 14 farklı kategoride yarıştı. Hankook 4 mevsim lastik; ıslak, kuru ve karlı zemin ana kategorilerinin tamamında ilk üçte yer aldı. Islak zeminde yol tutuşu ve frenleme kategorilerinde ise rakiplerini önemli ölçüde geride bıraktı.

Hankook Hankook Kinergy 4S 2 Dört Mevsim Lastikler “Yılın Ürünü” Seçildi

Hankook Kinergy 4S 2 lastikler, aynı zamanda AutoExpress tarafından yılın ürünü seçildi. Güney Koreli premium lastik markası, dört mevsim lastik seçeneğinin büyük ilgi gördüğünü belirtiyor. Hankook 4 mevsim lastik; ıslak, kuru ve karlı zeminlerde kullanılabiliyor. Hava koşullarının değişkenleşmesi ve yağışlı havaların daha sık görülmesi ile bu lastikler için performans ve yol tutuşu çok daha önemli hâle geliyor.

Auto Express: “Tüm kriterlerde en iyi dengeyi aradığımızı söyledik ve Hankook 4 mevsim lastik, İngiltere’nin ara sıra kar görülen yağışlı kışlarına mükemmel şekilde uyum sağladı. Bu, Hankook Kinergy 4S2 lastiğinin 2021 zaferinin ardından hak ettiği ikinci galibiyet.”

Hankook 4 Mevsim Lastik Yıl Boyu Performansını Kanıtlıyor

Hankook Kinergy 4S 2 lastikler, çeşitli hava ve sıcaklık koşullarında uzman performans sunuyor. Markanın yenilikçi teknolojileri ile Hankook dört mevsim lastik, daha dengeli ve tutarlı bir performans sağlıyor. 2022 AutoExpress Dört Mevsim Lastiği Testi şampiyonu, özellikle yıl boyunca dengelenmiş performans ve güvenlik isteyen kalite ve tasarruf bilincine sahip sürücülere yönelik. Geliştirildi. Özellikle Avrupa’da giderek değişen hava koşulları ve kentsel ortamlardaki daha baskın kullanım göz önüne alındığında lastik yıl boyunca hareketliliği sağlamak için çekici bir alternatif sunuyor.

Hankook Lastik & Technology CEO’su ve Başkanı Sooil Lee: ” Auto Express ödülünü üst üste ikinci kez kazandığımız için kesinlikle heyecanlıyız. Bu, mümkün olan en iyi dört mevsim performansını sunmak için sürekli olarak yatırım yaptığımız Kinergy 4S 2 lastiğimiz için harika bir onay. Hankook kendisini sürekli araştırma ve geliştirmeye adamıştır ve bu ödülü almak, bu felsefenin bir onayıdır.”

Hankook Kinergy 4S 2 serisinde aynı zamanda SUV araçlar için geliştirilmiş bir versiyon da bulunuyor. Aşağıdaki linklere tıklayarak daha detaylı bilgi alabilir en uygun Hankook 4 mevsim lastik fiyatları ile alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.