Mitsubishi’nin Tercihi Yokohama Geolandar Lastikler

Mitsubishi Motors Corporation’ın yeni Outlander SUV araçları için Yokohama Geolandar X-CV lastikler tercih ediliyor. Benzinli Mitsubishi Outlander modelinde kullanılan bu lastikler, Temmuz 2021’de tedarik edilmeye başlandı. Japonya, Avustralya ve diğer ülkelerde tanıtılacak PHEV araç modelleri için lastiklerin sevkiyatları ise Kasım ayında başladı. Yokohama yaz lastiği, Mitsubishi SUV için 235/60R18 103H ebadında tedarik ediliyor.

Yokohama Geolandar X-CV Yakıt Tasarrufu Sağlıyor

Yokohama Geolandar X-CV G99B lastikler, Outlander’ın manevra kabiliyetine katkıda bulunuyor. Bununla birlikte; PHEV araç modellerinin sunduğu çevresel faydaları arttırmak için düşük yuvarlanma direnci sunuyor. Yokohama yaz lastiği, aynı zamanda direksiyon manevralarına çok keskin şekilde doğru ve hızlı yanıt veriyor. Bu özellik, premium lastik üreticisinin ürün özellikleri arasında öne çıkıyor. Aynı zamanda Mitsubishi Outlander için tercih edilen bu lastiklerin desen tasarımı da yakıt verimliliğine katkıda bulunuyor.

Yokohama Geolandar Lastikler Hakkında

Yokohama Geolandar serisi, markanın hafif ticari ve SUV araçlar için geliştirdiği global çaplı lastik serisi. Premium lastik üreticisi, SUV pazarında giderek çeşitlenen ihtiyaçları karşılamak için ürün yelpazesini daha hızlı bir şekilde genişletiyor. Mitsubishi Outlander için sunulan lastik, hâlihazırda piyasada tüketiciler için bulunuyor. Orijinal ekipman Yokohama yaz lastiği özellikleri ise aracın teknik özelliklerine daha fazla adapte olacak şekilde optimize edildi. Yokohama Geolandar X-CV, giderek artan bir şekilde yüksek hız performansı ve manevra kabiliyetine odaklanan SUV’ler için geliştirilmiş lastiklerde yeni bir boyutu temsil ediyor.

Mitsubishi Outlander PHEV Özellikleri

Üreticisi, şirketin yıllık birim satışlarının yaklaşık %20’sini oluşturan Mitsubishi Outlander için küresel satışları arttırmayı hedefliyor. Outlander PHEV,”daha güçlü bir performans ve daha fazla sürüş menzili sunan” benzersiz bir yeni nesil PHEV araç sistemi ile donatılmış durumda. Mitsubishi SUV araç, farklı yol ve hava koşullarında emniyetli ve konforlu sürüş sağlıyor. Yokohama Geolandar X-CV lastikler, aracın hem güvenlik hem de konfor özelliklerine katkıda bulunuyor. Yokohama yaz lastiği, bununla birlikte çevre dostu performans sağlıyor.