Pirelli’nin Yeni P Zero World Mağazası Açıldı

Pirelli’nin yeni P Zero World mağazası, bu defa Avusturalya’da açıldı. Bunun yanı sıra; Los Angeles, Münih, Monako ve Dubai’de yer alan mağazalar sayesinde lider firmanın üstün performansa sahip lastikleri, dünyanın dört bir yanında sergileniyor. Pirelli, bu mağaza konsepti ile; yüksek performanslı P Zero lastik serisini dünyanın farklı yerlerinden müşterileri ile buluşturmuş oluyor. Avusturalya’nın Melbourne kentinde açılan yeni şubede ziyaretçiler, ayrıcalıklı Pirelli ürünlerine ulaşma şansı yakalayacak. 1200 metrekarelik bir alana kurulmuş olan lüks mağazada; Pirelli müşterileri ve spor otomobil kullanıcıları için markanın tüm ürünleri sergilenecek. Mağazada sunulanlar arasında; yüksek performanslı spor lastiği P Zero Trefeo R ve klasik otomobiller için Collezione serisi de yer alıyor.

Lüks Pirelli Mağazası Otomobil Hizmetleri de Sunuyor

P Zero World’de otomobil lastiklerinin yanı sıra; motosiklet ve bisiklet lastikleri de yer alacak. Ayrıca; İtalyan lastik devinin; Pirelli Design, Montblanc, Puma ve Tecnorib gibi global markalarla işbirliklerinden doğan ürünler de satışa açılacak. Lüks mağazada bunun yanı sıra; otomobil tamiri, ikame otomobil temini gibi hizmetler de verilecek. Üstün standartlarda hizmet verecek olan P Zero World’de Pirelli müşterileri sürüş önerilerinden de yararlanabilecek.

Pirelli Açılışında Lüks Otomobiller Boy Gösterdi

Yeni P Zero World’ün açıldığı Melbourne, Avustralya’da lüks araç satışının en fazla yapıldığı şehir. Pirelli, Formula 1 başta olmak üzere; motorsporları denildiğinde akla ilk gelen lastik markası. Bu açıdan lider İtalyan lastik markası; Ferrari, Lamborghini, Maserati vb. lüks araç markaları tarafından sıkça tercih edilen bir tedarikçi. Avusturalya’daki açılış şovunda da P Zero lastiklerinin takılı olduğu Aventador S ile Huracàn Evo gibi araçlar yer aldı. Bunun yanı sıra; Lamborghini işaretlemesine sahip Pirelli lastiklerini kullanan Urus da arazide performansını sergiledi.

Pirelli’den Açılış Şovunda Gövde Gösterisi

Pirelli, P Zero World’ün açılışında lastiklerinin farklı koşullarda yüksek performans sergilediğini bir kez daha göstermiş oldu. Asfaltta kullanıma uygun P Zero ve P Zero Corsa lastikleri, sportif sürüş için en ideal lastikler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra;  Pirelli’nin Scorpion Winter ve All Season lastikleri, arazide daha iyi performans gösteriyor.