Prometeon Türkiye Afrika Bölgesi Ekiplerini Misafir Etti

Pirelli marka kamyon lastikleri ve otobüs, tarım, OTR lastiklerinin lisanslı üreticisi konumunda olan Prometeon Türkiye, Afrika bölgesinde satış işlemlerini yürüten ekibi Türkiye’de misafir etti. Prometeon’un yenilikçi filo yaklaşımları ve iş modelleri, 2019 hedef ve stratejileri Türkiye’ye gelen Fas, Cezayir, Etiyopya ana bayileri ve Uganda’dan gelen filo müşterileri ile paylaşıldı.  

Prometeon Türkiye Stratejik Konuma Sahip

Prometeon Türkiye, Pirelli bünyesinde faaliyet gösteren markaya ait 4 ana bölgeden birinin merkezi ve 75 ülkeden sorumlu yönetim üssü olma özelliğine sahip. Prometeon Türkiye; Fas, Cezayir, Etiyopya ve Uganda’daki ticari faaliyetleri yürüten ekipleri ve filo sahibi müşterilerini Türkiye’deki ProCAMPUS Eğitim Merkezi içerisinde misafir etti. Prometeon, özellikle yüksek performanslı otobüs kamyon lastikleri ile ön plana çıkıyor.

Prometeon Türkiye Filo Çözümlerini Anlattı

Eğitim ve sunumlar; Prometeon Afrika ve Orta Doğu pazarlama müdürü Yaşar Yurtçu ve Türkiye ProCampus eğitim müdürü Nusret Efe tarafından gerçekleştirildi. Etkinlik; Türkiye, Orta Doğu, Afrika, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar ticaret direktörü Gökçe Şenocak’ın ev sahipliği altında gerçekleşti. Eğitim ve sunumlarda markanın yenilikçi filo yaklaşımları ve iş modelleri, ProTruck kapsamında sunduğu filo çözümleri, pazarlama programları ve büyüme stratejileri anlatıldı. Bu program içerisinde Kasım ve Aralık aylarında toplam 23 kişi eğitim görmüş oldu. Bunun yanı sıra Prometeoun’un dünyadaki 4 üretim tesisinden biri olan İzmit Fabrikası da gezilerek bilgi edinildi. Türkiye’de Pirelli lastiklerin üretimi de yüksek teknolojiye sahip aynı fabrikada yapılıyor. Prometeon kamyon lastikleri, üstün teknoloji ile üretiliyor.

Prometeon Türkiye Pirelli Kamyon Lastiklerini Üretiyor

Gökçe Şenocak, ziyaretlerle ilgili yaptığı yorumlarda Prometeon Türkiye bünyesinde yönetilen bölgenin içerisinde yer alan Fas, Cezayir, Etiyopya ve Uganda’daki iş ortaklarının Türkiye’deki eğitim programına davet edildiğini söyledi. Prometeon’un hem Uganda’da premium markalar içinde hem de Etiyopya’da pazara hâkim olduğunu söyleyen Şenocak, markanın Fas ve Cezayir’de premium markalar içerisinde çift haneli pazar payına sahip olduğunu da sözlerine ekledi. İş ortaklarına Türkiye’deki ürün ve hizmetlerin somut uygulamalarla anlatıldığını söyleyen Şenocak, iş ortaklarının birlikte sürdürülebilir büyüme için lastik yönetim programına dâhil olacağını belirtti. Şenocak, Türkiye ekibinin bilgi birikimi ve hizmetlerini diğer bölgelerle paylaşmaktan ve örnek alınan modellere sahip olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Ükemizde Pirelli marka kamyon lastikleri de Prometeon Türkiye tarafından üretiliyor.