Yeni Tarım Lastiği BKT Multimax MP 569 Tanıtıldı

Yeni BKT tarım lastiği, endüstriyel ve zirai alanda kullanılmak üzere geliştirdiği lastikler ile öne çıkan Hindistan menşeili üretici tarafından tanıtıldı. Yeni BKT Multimax MP 569, tarımsal / endüstriyel ve ağır yükler altında, yüksek hızlarda kullanılan araçlarda kullanım için geliştirilen Multimax serisinin bir parçası. Bunlar içerisinde tarımsal araçlar ile bazen sevkiyatta da kullanılan karma kullanımlı araçlar yer alıyor. BKT Multimax MP 569, tarım kamyonları vb. araçların ön aksında kullanılmak üzere sunuluyor.

BKT Multimax MP 569 Özellikleri

BKT Multimax MP 569, arazide kullanıldığında mükemmel çekiş gücü sağlamak üzere optimize edilen sırt tasarımına sahip. BKT tarım lastiği, aynı zamanda çelik karkası ile mükemmel dayanıklılık sağlıyor. Lastiğin düşük yuvarlanma direncine sahip olması, yakıt tüketimini düşürmenin yanında sürüş konforunu da arttırıyor. 445/65 R 22.5 ebadındaki BKT Multimax MP 569, tarım kamyonlarının ön aksında kullanılmak üzere sunuluyor. Bu lastik, arka aksta 600/50 R 22.5 BKT FL 633 Performa ile birlikte yüksek performans sergiliyor. MP 569, 130 psi basınç ve 100 km /s hızda 5,800 kg yük taşıyabiliyor.

Neden 2 Farklı BKT Tarım Lastiği Kullanılıyor?

Ürün müdürü Denis Piccolo yeni BKT tarım lastiği desenleri hakkında yorumda buundu :”Tarım kamyonlarında arka ve ön aksta yapmaları gereken göreve bağlı olarak iki farklı sırt deseni bulunuyor. Arka aks için sunulan lastik daha fazla çekiş gücü sağlarken; ön aks lastiği daha fazla yönlendirme kabiliyetine sahip olmalı.”

BKT Multimax MP 569 Çekiş Gücünü Arttırıyor

Denis Piccolo: “Çalışmalarımıza göre tarım kamyonları için ideal donanım, iki BKT ürününün birleştirilmesiyle elde ediliyor. Ön aksta yer alan yeni BKT Multimax MP 569, çekişe yardımcı olan omuz tasarımına sahip. Ayrıca; sırtın orta kısmının tasarımı, daha az yuvarlanma direncini ve mükemmel yönü koruma kabiliyetini garanti ediyor. Ve arka aksta, olağanüstü yük kapasitesi ve dayanıklılık ile ultra dayanıklı FL 633 Performa. Tarım kamyonları için de ideal olan lastiklerin geleceğini temsil ediyor.”