Yokohama Tarafından Alınan Trelleborg W.S. Artık Yeni Bir Şirket

Trelleborg Wheel System’i (lastik grubu Trelleborg AB) 2.074 milyar Euro’ya satın alma işleminin tamamlandığını duyuran Yokohama Rubber, Trelleborg W.System grubu artık Yokohama TWS adında yeni bir şirket olarak faaliyet göstereceğini açıkladı.

Yokohama Küresel İnşaat Lastiği Sektöründe Hangi Noktada Olacak?

Trelleborg Wheel System satın alım aşamasının tamamlanmasının ardından, Yokohama lastik firmasının Trelleborg, Mitas lastikleri, Maximo ve Cultor gibi çeşitli markaların şirketin portföyüne eklenmesiyle inşaat lastiği pazarında küresel lider olmasına yardımcı olması bekleniyor. Ayrıca Yokohama Sala, Interfit servis ağının da sahibi konumundadır. Satın alım sonrası: “Yokohama TWS, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine aynı yüksek kaliteli ürünleri, çözümleri ve hizmetleri sunmaya devam edecek. Yeni bir şirket olarak Yokohama TWS, herhangi bir organizasyonel değişiklik olmadan faaliyet gösterecek” yorumunda bulunuldu.

Yokohama TWS: Sektörde Lider Oyuncu Yokohama ile Yeni Sayfa Açılıyor

TWS eski Başkanı iken Yokohama TWS Başkanı ve CEO’su olan Paolo Pompei, “Bugün Trelleborg Grubu’nun bir parçası olarak tarihimizde başarılı bir sayfayı kapatıyor ve lastik sektöründe değerlerimizi ve gelecek vizyonumuzu paylaşan lider bir oyuncuyla yeni bir sayfa açıyoruz” dedi. “Geçtiğimiz yıllarda hem varlık alımları hem de diğer yatırımlar yoluyla iş büyümemizi sürdürdük ve bu da dünyanın dört bir yanındaki fabrikaları, yenilikçi ürünleri ve çözümleri ve geniş bir dağıtım ağı ile güçlü bir şirket kurmamızı sağladı. TWS ekibinin başardıklarıyla son derece gurur duyuyorum ve Yokohama lastik firmasının bize yatırım yapmayı tercih etmesinden dolayı hepimiz onur duyuyoruz.”