Hankook Lastikleri 2023 Supercar Fest Ortaklığını Yeniledi

Hankook Lastikleri, 2023 yılında Supercar Fest ile resmi lastik ortağı olarak iş birliğini yeniledi. Bu süper otomobil temalı festival, İngiltere’nin önde gelen etkinliklerinden biri olarak büyümeye devam etmektedir. Supercar Fest 2023 Hankook ile şimdiye kadar üretilmiş en iyi modern ve klasik süper otomobillere rakipsiz erişim sağlıyor. Hankook standında ziyaretçiler, Hankook Ventus Race lastiği ile yarışan ve Hankook’un özel lastik ortağı Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO2’yi görebilecektir. Ventus Race deseni, Lamborghini Huracán Super Trofeo Evo2 yarış otomobiline özel olarak tasarlandı ve Lamborghini Super Trofeo Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya’da kullanılacaktır.

Hankook Standında Sergilenecek Lastikler Hangileri?

Hankook, en yeni yüksek performanslı amiral gemisi lastiklerinin yanı sıra Hankook portföyüne en son eklenen premium elektrikli araç pazarına yönelik lastikleri de sergiliyor. iON Serisinden Hankook iON evo yaz lastiği de gösterilecek bu portföy arasında yer alıyor. iON evo yaz lastiğinin özellikleri arasında azaltılmış yuvarlanma direnci, son derece düşük gürültü ve yüksek yük taşıma kapasitesi yer alıyor. Elektrikli araç sürücüleri için bu, akü şarjı başına daha fazla menzil ve geleneksel lastiklere kıyasla daha iyi bir sürüş deneyimi anlamına gelmektedir. Buna ek olarak yeni Hankook iON lastiği, güçlü elektrikli araçların ürettiği anlık yüksek torklar için özel olarak tasarlanmıştır.

Ventus S1 Evo Lastik Serileri Nasıl Performanslar Suınuyor?

Hankook, ultra yüksek performans lastiği Ventus S1 evo Z, premium segment spor otomobillerin yüksek hızda yüksek performansı için motor sporları teknolojisi ile tasarlanmıştır. Ventus S1 evo Z, dayanıklılık ve güvenlikten ödün vermeden ekstra yol tutuş ve viraj alma kapasitesi sunmaktadır. Bu ultra yüksek performanslı lastik, BMW X3 ve X4 M, MINI John Cooper Works GP için özel olarak kullanılmıştır. Son olarak Porsche Panamera gibi önde gelen premium spor araç üreticileri tarafından orijinal ekipman olarak kullanılmıştır. Ultra yüksek performans lastiği Ventus S1 evo 3, kilometre performansı ve sürüş konforundan ödün vermeden üstün bir yol tutuş performansı sunmaktadır.