Hankook Lastikleri Kuzey Amerika’da Yönetim Yenilendi

Hankook Lastikleri, Nashville, Tenn’deki Kuzey Amerika genel merkezinde yönetici terfilerini duyurdu. Rob Williams, Hankook Lastik Şirketinin yeni yöneticisi oldu. Ek olarak, Jong Jin (JJ) Park, ABD PC/LT satışlarından sorumlu başkan yardımcılığına yükseldi.

Intae (Ted) Choi, Kuzey Amerika pazarlama stratejisi başkan yardımcılığına terfi etti. Hankook lastikleri bünyesinde Byoungjoe (Joe) Park’da kurumsal yönetimden sorumlu başkan yardımcılığına getirildi.

Hankook Lastikleri CEO’su Terfileri Nasıl Değerlendiriyor?

Hankook Lastikleri CEO’su Sooil Lee, “ABD ve Kanada pazarlarına bağlıyız ve Rob, JJ ve Ted’in hepsi bölgedeki büyümemizi sağladı” dedi. “Rob, lastik endüstrisindeki birçok segmentte uzmanlığa sahip, güçlü ve çok yönlü bir liderdir. JJ’nin pazarlama stratejisindeki başarısı, satış organizasyonumuzda daha fazla başarının anahtarı olacaktır. Ted’in Hankook Ventus Prime 3 , Hankook Kinergy 4s2 vb. ürünlerimiz hakkındaki bilgisi, pazarlama çabalarımız için çok önemli olacaktır. Joe, ekibe güçlü bir denetim ve muhasebe geçmişi de sağlıyor.”

Hankook Lastikleri Yeni Yönetim Şeması Detayları Hakkında

Williams, ABD ve Kanada bölgelerini denetleyen başkan olarak Hankook Lastikleri ABD genel sorumluluğuna sahip olacak. Ocak 2019’da Hankook lastik markası bünyesine katıldığından beri üstlendiği rol olan dört departmanı yönetecek ve ekipleri yönetecek. Jong Jin Park, Hankook lastikleri satışlardan sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapacak, satış inovasyonunu ve kurumsal satışları ve Kuzey, Güney ve Batı ABD bölgesel ekiplerini yönetecek.

Hankook Pazarlama Stratejisi Hakkında

Choi, pazarlama stratejisi, TBR pazarlaması, teknik hizmetler, Kanada satışları ve ayrıca tedarik zinciri ve pazarlama sorumlusu başkan yardımcılığını üstlenecek. Hankook Kinergy 4s2 vb. ürünlerin tedariğinde etkili rol üstlenecek. Ayrıca Tennessee tesis yönetimi desteğinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görevine devam edecek. Byoungjoe Park, Hankook Tire America ve Hankook Şirketi’nin Kanada’daki yan kuruluşu için finans, muhasebe, vergi ve iç denetim fonksiyonlarını denetleyen Kuzey Amerika kurumsal yönetim ekibinin başkan yardımcılığına terfi etti.