Nashvile Predators Hokey Takımı Bridgestone Logosunu Taşıyacak

Bridgestone, bu sezon Nashvile Predators hokey takımının tam anlamıyla zihninde olacak. Bridgestone Amerika, 2020-21 sezonu için Predators’ın kasklarında şirketin”B İşareti” logosunun kullanılması için National Hockey League ile anlaşmaya vardı. Japon lastik devi, geçtiğimiz yıl ise ekiple ve şirketin genel merkezinin karşısında Nashville şehir merkezinde bulunan Bridgestone Arena ile isim hakları anlaşmasını uzatmıştı. İlk olarak 2010’da imzalanan anlaşma, 2030’a dek devam edecek.

Bridgestone ve Nashville Predators İşbirliği Güçleniyor

Bridgestone Amerika’nın pazarlama müdürü Philip Dobbs: “Nashville Predators ve Bridgestone Arena ile olan ilişkimiz, şirketimiz için büyük bir gurur kaynağı. Her iki taraf da zorlu bir ortamda marka ve iş değerini artırmak için uzun süredir devam eden ortaklığımız için yaratıcı yeni yollar bulmak amacıyla birlikte çalışıyor. Türünün ilki olma özelliğine sahip bu aktivasyon, iki firmanın işbirliğinin bir sonucu.”

Nashville Predators’ın gelir sorumlusu Chris Junghans: ” Nashville Predators için Bridgestone Amerika’nın seçkin bir ortağı olarak, organizasyona olan bağlılığın tam değerini sunmanın yollarını bulmak için çalışmaya devam ediyoruz. Ligin yardımıyla, bu sezon bunu benzersiz bir şekilde başarmak için başka bir yol bulmayı başardık.