Apollo Lastikleri Vredestein Quatrac Pro+ Desenini Tanıttı

Apollo Lastikleri, en son yeniliği olan Vredestein Quatrac Pro+’nun piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Bu özel dört mevsim lastiği, yüksek performanslı otomobiller ve SUV’lar için özel olarak tasarlanmıştır ve yol tutuş, dayanıklılık ve verimlilik açısından çıtayı yükseltmektedir. Olağanüstü özellikleriyle Vredestein Quatrac Pro+, 17 ila 22 inç jantlar için 108 ebat yelpazesi sunarak 2023 Ağustos ayında Avrupa pazarına gireceğini bildirdi.

Apollo Dört Mevsim Lastik Seçenekleri Ne Avantaj Sağlıyor?

Vredestein Quatrac Pro+ 4 mevsim lastik deseninin piyasaya sürülmesiyle Apollo, Vredestein markasını dört mevsim lastiklerinin lider tedarikçisi olarak sağlamlaştırıyor. Bu yeni ürün, mevcut Vredestein Quatrac Pro serisini tamamlayarak müşterilerin piyasadaki en geniş dört mevsim lastiği seçeneklerine erişebilmelerini sağlıyor.

Quatrac Pro Serisinin Güvenli Yol Tutuşu Özelliği Var mı?

Quatrac Pro+ ıslak yollarda olağanüstü yol tutuşu sağlar ve selefi Quatrac Pro’yu karda %5 gibi etkileyici bir oranda geride bırakır. Ayrıca, yuvarlanma direncini %5 oranında azaltarak daha fazla yakıt verimliliği sağlar. Bu olağanüstü performans özellikleri, gelişmiş sırt tasarımı ve yenilikçi bir bileşik formülasyonu sayesinde elde edilir.


Tasarım Özellikleri Vredestein Quatrac Pro+ Lastiği Nasıl Öne Çıkarıyor?

Vredestein Quatrac Pro+, suyun hızla dağılmasını kolaylaştırarak ıslak yollarda güvenliği artıran daha geniş uzunlamasına oluklara sahiptir. Sırtın ortasına stratejik olarak yerleştirilmiş kılcal kanallar suyun dağılmasını daha da iyileştirerek suda kızaklama riskini etkili bir şekilde azaltır. Bu tasarım unsurları, ıslak koşullarda güvenli bir tutuş ve kendinden emin bir yol tutuşu sağlar.

Geliştirilmiş Bileşim: Optimum Çekiş ve Denge

Lastiğin gelişmiş bileşimi yeni nesil polimerler, yüksek oranda silika ve reçine içerir. Bu kombinasyon ıslak yüzeylerde çekişi önemli ölçüde artırırken, kar ve sulu zeminde direksiyon tepkisini ve dengesini en üst düzeye çıkarır. Sağlam dış omuz blokları gelişmiş viraj dengesi sağlar ve esneklikleri, soğuk sıcaklıklarda sırt bloğu deformasyonundaki değişikliklere uyum sağlayarak karlı yüzeylerde optimum kavrama sağlar. Quatrac Pro+, kış koşullarındaki tüm hava koşullarına uygun performansını ve yeterliliğini kanıtlayan ‘Three Peak Mountain Snowflake’ sembolü ile gururla işaretlenmiştir.

Apollo Lastikleri ile Çevre Dostu ve Sürdürülebilir Yaşam

Apollo Lastikleri kendini çevresel sorumluluğa adamıştır. Quatrac Pro+ deseninde sürdürülebilir malzemelerin kullanımında %1,5’lik bir artışla şirket, uzun vadeli çevresel hedefleriyle uyumlu hale geliyor. Apollo lastik üreticisi, daha fazla sürdürülebilir malzeme kullanarak, en ileri teknolojileri sunarken çevresel ayak izini azaltma konusundaki kararlılığını göstermektedir.