Continental Lastikleri ve RFU Arasında Lastik Ortaklığı Başladı

Continental Lastikleri, Rugby Futbol Birliği (RFU), İngiltere Erkekler ve Red Roses’ın Resmi Ortağı ve Okullar Kupası için uzun vadeli isim sponsoru oldu. Ortaklık, RFU’nun okullarla ve hem erkek hem de kız çocuklarının oynaması için saha içinde ve dışında performans ve güvenliğe odaklanacak. Maç günlerinde Continental Rosebine Otoparkı da dahil olmak üzere, maç günlerinde Continental markalı üniformalar giymiş 1.000’den fazla görevli hazır bulunacaktır. Continental giyimli görevliler aynı zamanda taraftarları stadyumun içinde de güvende tutmak için sıkı bir şekilde çalışacaktır. Continental markası çevre reklam ekranlarının yanı sıra tribün, giriş, takım alanları ve büyük ekranın etrafındaki televizyon ekranlarında da yer alacak.

Continental ve RFU Ortaklığı Neye Odaklanacak?

Bu ortaklık aynı zamanda Continental’in İngiltere ragbi taraftarlarının yerelden uluslararası maçlara uzanan yolculuklarını destekleyerek hem İngiltere erkek hem de Kırmızı Güller takımlarını kendi müsabakalarındaki önemli aşamalarda desteklemelerine yardımcı olacak. İngiltere erkek takımının bu yılın sonlarına doğru Fransa’ya gidecek olması şimdiden heyecan yaratırken, Continental ve RFU birlikte çalışarak okul bağlantılı etkinlikler yoluyla oyunun gelişimini hızlandırmaya odaklanacak.

RFU Gelişim Direktörü Uzun Vadeli Ortaklıktan Memnun

RFU Rugby Geliştirme İcra Direktörü Steve Grainger şunları söyledi: “Continental Lastikleri RFU ile uzun vadeli ortaklığını duyurmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. “Continental Okullar Kupası, yaş grubu ragbi müsabakalarının önemli bir parçası ve Continental Tyres’ın bunu zaman içinde geliştirmek için verdiği destek çok önemli. Ayrıca hem erkek hem de kız çocukları için okullardaki daha geniş kapsamlı ragbi faaliyetlerimizde de bizimle birlikte çalışacaklar.”

Continental Genel Müdürü Süreci Nasıl Değerlendirdi?

Continental Lastikleri Genel Müdürü Tarık Görgün ise şunları söyledi: “RFU’nun Resmi Ortağı seçildiğimiz için heyecanlıyız. Bu, tabandan en üst seviyeye kadar hem erkek hem de kadın sporuna uzun yıllara dayanan katılım tarihimizdeki en son yüksek profilli ortaklıktır.”Geçen yıl Euro’da İngiltere Lionesses takımının resmi ortağı olarak ve Grip the Nation kampanyamız aracılığıyla, sporun herkes için olduğu mesajını savunurken, güvenlik ve performansı yaptığımız her şeyin merkezinde tuttuk. RFU ile yaptığımız çalışmalarda da bunu geliştirmeyi dört gözle bekliyoruz. “Spor ortaklıklarımız Continental’e heyecan verici bir farklılık katıyor ve bir sonraki lastik değişim zamanlarında sürücüler için akılda kalıcı olmamıza yardımcı oluyor.”