Goodyear Lancia Konsept Otomobili İçin Özel Lastik Geliştirdi

Amerikan lastik üreticisi Goodyear, otomobil üreticisinin en yeni elektrikli konsept aracı Pu+Ra HPE için özelleştirilmiş bir lastik geliştirmek üzere Lancia ile iş birliği yaptı. Ortaklık, otomotiv endüstrisinin iki öncüsünü Lancia’nın ikonik markası için bir zafer anında bir araya getirmeyi amaçlıyor. Goodyear tarafından tedarik edilecek olan lastik, konsept aracın jant tasarımını tamamlayan ve hoş bir estetik yaratan Lancia’ya özgü bir yanak tasarımına sahip olması için planlandı.

Lancia Elektrikli Araç İçin Özel Üretilen Lastiğin Özellikleri Nasıl?

Goodyear lastik üreticisi Lancia’nın elektrikli konsept otomobili için geliştirdiği bu özel lastik, birçok benzersiz özelliğe sahip olarak karşımıza çıkıyor. Desenin yanak tasarımı, aracın enerji verimliliğini artıran yüksek aerodinamik yüksek performans lastikleri için öne çıkan özellikleri sunuyor. Ayrıca lastik, aracın elektrik motorunun ürettiği anlık torku kaldırabilecek şekilde tasarlandı. Bu özellikler, estetik açıdan hoş görünürken Goodyear tarafından enerji verimliliğini artıran kusursuz bir lastik ve jant kombinasyonu sağlayarak üretiliyor.

Goodyear ve Lancia Ortaklığında Sürdürülebilirlik Hedefi Mevcut mu?

Goodyear ve Lancia ile yapılan iş birliği, lastik şirketinin 125. yılını kutladığı şu günlerde önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor. Ortaklık, otomotiv endüstrisinde sürdürülebilirlik, elektrifikasyonu ve teknolojiyi teşvik etmeyi amaçlıyor. Lancia modelinin elektrikli konsept otomobili için tasarlanan ve tedarik edilecek olan lastik, Goodyear üreticisinin lastik özelleştirme, aerodinamik ve tasarım alanlarındaki teknik uzmanlığını sergiliyor. Ortaklık, geleceğin elektrikli araçlar spesifikasyonu için sürdürülebilir ve estetik açıdan hoş lastik tasarımları potansiyelini ortaya koyuyor.