Continental ve Mercedes-Benz Ortaklığı Güçlendirildi

Continental lastikleri, Mercedes-Benz ile ortaklığını uzatarak Asya Pasifik bölgesindeki çeşitli önemli pazarlarda tercih edilen lastik tedarikçisi konumunu kazandı. Bu uzatma Çin, Avustralya, Malezya ve Endonezya’yı Ağustos 2025’e kadar kapsıyor. Ayrıca Hindistan’daki iş birliği de Ağustos 2024 tarihlerine kadar uzatıldı.

Ortaklığın Continental Lastikleri için Avantajları Nelerdir?

İlişkilerini geliştiren Continental lastikleri, tercih edilen bir ortak olarak ayrıcalıklı avantajlar elde ediyor. Merkezi sipariş araçlarına erişim, Mercedes-Benz ağı içindeki entegre satış sistemleri ve kolaylaştırılmış çevrimiçi sipariş işleme platformları temel avantajlardır. Ürün vitrinleri ve test sürüşleri gibi ortaklaşa düzenlenen etkinlikler işbirliğini daha da geliştiriyor.

Continental Lastikleri Üzerinde Bulunan MO İşareti Nedir?

Continental lastik üreticisinin tercih edilen bir lastik tedarikçisi olarak tanınması, teknolojik özelliklerin de altını çizmektedir. “MO” (Mercedes Orijinal) işareti ile tanımlanan lastikleri, her bir Mercedes-Benz modelinin özel gereksinimlerini karşılamak üzere uyarlanmıştır. Continental ve Mercedes-Benz arasındaki yakın iş birliği, A-Serisi’nden GLS’ye kadar tüm Mercedes model segmentinde uygun lastiklerin bulunmasını sağlıyor. Farklı küresel bölgelerde, SportContact, Continental EcoContact, Continental PremiumContact ve ProContact gibi farklı lastik serileri Mercedes araçlarını donatmak için stratejik olarak kullanılmaktadır.