Yokohama Geolandar Lastikleri Off-Road Sürüşte Fark Yaratıyor

Yokohama Geolandar Lastikleri, 4-11 Şubat tarihleri ​​arasında Kaliforniya’da düzenlenen yıllık King of the Hammers off-road yarışına katılacağını duyurdu. Bir yıl süren Ultra4 National Series yarış turunun sezon açılışını yapan etkinlik, dünyanın en zorlu arazi yarışlarından biri olarak kabul ediliyor ve çöl yarışı ile kayada sürünmeyi birleştiriyor. Yokohama SUV lastik ve kamyonetler için Geolandar arazi lastikleri ile donatılmış otomobiller, bir hafta boyunca dört tekerlek sınıfı yarışlarında bulunacak.

Yokohama Lastikleri Kaç Takıma Tedarik Edecek?

Şirket, çamurlu arazi lastiği Geolandar M/T G003 veya bu lastiği temel alan özel bir yarış versiyonunu 30’dan fazla takıma tedarik edecek. Geolandar M/T G003 lastikleri, Unlimited 4400 sınıfında yarışan kıdemli sürücü Levi Shirley ile baba-oğul takımı Brian ve Chayse Caprara’ya tedarik edilecek. Diğer tüm sürücülere yedek lastik pazarı için üretim özellikli Geolandar M/T G003 lastikleri sağlanacaktır.

Yokohama Geolandar M/T G003 Arazi Performansı Nasıl?

Yokohama arazi lastiğinin olağanüstü uzun kullanım ömrü bulunmaktadır. Geolandar M/T G003 tüm arazi koşullarında üstün performans sunar. Ayrıca arazi sürüş deneyimini geliştiren sağlam ve agresif bir tasarıma sahiptir. Yokohama Geolandar lastikleri, Asia Cross Country Rally 2022’deki genel şampiyonluk ve Meksika’da düzenlenen 35. SCORE SAN FELIPE 250’deki sınıf şampiyonlukları ve Vegas’tan Reno’ya 2022 Method Race Wheels “Casey Folks” dahil olmak üzere yarışlarda başarılı bir geçmişe sahiptir.

Yokohama Orta Vadede Neleri Hedefliyor?

Yokohama lastikleri üç yıllık (2021–2023) orta vadeli yönetim planı Yokohama Transformation 2023 (YX2023) kapsamında şirket yeni hedeflere yönelmiştir. Küresel amiral gemisi Yokohama Advan Sport v105 markası gibi yüksek katma değerli Yokohama lastiklerinin satış oranlarını maksimize etmeyi hedefliyor. SUV, kamyonet lastikleri ve çeşitli kış lastikleri için Geolandar marka lastiklerin YX2023 motor sporları etkinliklerine katılımı hedeflenmektedir.

Yokohama Lastikleri Sözcüsü: Marka İçin Harika Bir Fırsat!

Yokohama Lastikleri sözcüsü, “King of the Hammers yarışına katılım, Geolandar lastiklerimizin performansını ve dayanıklılığını sergilememiz için harika bir fırsattır” dedi. “YX2023 planımız kapsamında, Japonya’da ve dünyanın dört bir yanında en üst kategoriden taban etkinliklerine kadar çok çeşitli motor sporları etkinliklerine tekrar katılmayı dört gözle bekliyoruz.” Değerlendirmesinde bulundu. Özet olarak: Şirketin yeni lastik teknolojileri geliştirme çabaları çok önem arz ediyor. Süreç Yokohama ADVAN ve Yokohama Geolandar markalarını daha da güçlendiriyor.