Dunlop

Dunlop lastik üretimleri meselesi için dünya çapında çok sayıda yeniliğe öncü olabilmiş, her çeşitli hava koşulunda ürünlerinin en çok performansı verebilmesi üzerine mühim Ar-Ge yatırımları yapmakta olan bir lastik üreticisi şekilde karşımıza çıkmaktadır. Motor sporları dalında dünya çapında düzenlenmekte olan aktivitelerde en ciddi oyunculara ev sahipliği yapmakta olan Dunlop spor ekibi, firmanın markalaşması ve dünyaca tanınması konusu için çok aşırı büyük bir role ve öneme sahiptir.

Asimetrik sırt deseni tercihi ile farkını ortaya koyan Dunlop, bilhassa sıvı temaslı yüzeylerde sağladığı üstün yol tutuşu ve güvenlik imkânı ile ayrım yaratmaktadır. ayrıca kesintisiz orta dişlerinin sağladığı stabil, azami hassasiyetteki lastik tepkimesi sağlaması da sunduğu özellikler arasında önemli olanlardandır. Dunlop çeşitli yol tiplerinde başarılı olabildiğini kanıtlamış bir firmadır. öyle ki üretmekte bulunduğu oto lastik modelleri düz şekilde yollarda sunduğu manevra kabiliyetini ve performansı, virajlı yollarda da göstermeyi başarabilmektedir. Dunlop oto lastikleri başka oto lastik firmalarının üretmekte olduğu benzer ebatlı lastiklere nazaran yüzde dört ila yüzde sekiz içinde daha geniş bir münasebet yüzeyine sahiptir ki bu sayede yol tutuşunun stabilitesini ve direksiyon hareketlerine verilen tepkilerin daha hızlı olmasını sağlamaktadırlar.

Hızlı manevraları kuvvetli ve güvenli bir şekilde yapabilmenizi sağlayan, önceliği sürüş güvenliği olan Dunlop lastiklerini oldukça çok şirket temel lastik seçimi olarak görmekte. Dunlop Sp Sport 01 serisi ile üstün performans konusu için adını duyurmakla birlikte güvenliğin de ön planda olması itibariyle araçlarından yüksek hız bekleyen kişiler için bir öncelikli tercih durumuna gelmiştir. Dunlop Sp Sport Lm 703 ve Dunlop Sport Maxx serileri de bu alanda başarıyı yakalamanın yanı dizi, yenilikçi teknolojileri de barındırabiliyor olmaları sebebi ile hızlı araç kullanmayı seven şahısların gözdeleri durumuna gelmişlerdir.

Bunun yanı sıra geniş yüzeyleri itibariyle görsel manada da zevk toplamakta olan Dunlop oto lastikleri, birçok lüks araçta da güvenli, yüksek performanslı ve görsel başarıyı elde etmekte olan ürünler şekilde tercih edilmektedir. yurdumuzda de oldukça çok bayi ve satış ofisine sahip olan Dunlop, bilhassa Nissan gibi güçlü ve ağır araçlar üretmekte olan kuruluşlar sebebi ile öncelikli seçim olarak karşımıza çıkmaktadır.