Goodyear Tarım Lastikleri Yenilikçi Ürünler Sunuyor

Kompakt traktörler için geliştirilen, çiftliklerdeki her işe uygun bir Goodyear tarım lastiği, İngiltere ve Avrupa pazarına sunuldu. Goodyear Farm Tyres (Goodyear Tarım Lastikleri), R14T desenini tarım arazilerinde, çim zeminde ve endüstriyel uygulamalarda kullanılan lastiklerin bir melezi olarak geliştirdi. Her koşulda maksimum performans sağlayacak şekilde tasarlanan yeni Goodyear R14, radyal ve bezli seçenekleriyle 17 farklı ebatta mevcut.

Goodyear R14T Her Koşulda Kullanıma Uygun

Goodyear Farm Tires Avrupa Satış Direktörü Lindsay Hart: “Goodyear Farm Tires olarak geçen yıl Avrupa pazarına döndüğümüzden bu yana ürün yelpazemizi sürekli olarak geliştirmeye çalışıyoruz ve yeni lastiğin pazara sunulması, önemli bir gelişme. Koşullar ne olursa olsun olağanüstü performans sunan Goodyear R14, farklı uygulamalarda kullanılan traktörler için geliştirilen çok yönlü bir lastik. Tarım alanında, çim zeminde ve sanayide kullanılan lastiklerin özelliklerini bir araya getirdiğimiz benzersiz bir ürün. Hibrit deseni, Goodyear R14’ün en zorlu koşullara dayanmasını sağlayarak çiftçilerin hem zamandan hem de paradan tasarruf etmesine yardımcı oluyor. Üç farklı tasarım özelliğini birleştirmek, çiftçilerin artık lastiklerini farklı uygulamalar için değiştirmek zorunda kalmayacağı anlamına geliyor; lastikler, tarlada olduğu gibi yolda da etkili bir şekilde çalışıyor.”

Goodyear R14T Yüksek Dayanıklılık Sunuyor

Goodyear R14 geliştirilirken uzun ömürlü, yüksek çekiş ve tahliye gücü sağlayan Goodyear Optitrac R-1 lastiklerinin sırt yapısı temel alındı. Çok amaçlı kullanıma uygun Goodyear R14, endüstriyel uygulamalarda kullanılan lastiklerin yüksek dayanıklılık, aşınmaya karşı direnç ve sert yüzeylerde yüksek performans özelliklerini devralıyor. Ayırt edici tasarım, ayrıca olağanüstü denge ve yol performansı sağlıyor.

Goodyear Yüksek Seviyede Çok Yönlülük Sağlıyor

Lindsay: “Goodyear R14 geliştirilirken odak noktamız, çiftçiler için mümkün olan en iyi çok yönlü çözümü sağlamaktı. Bu yeni Goodyear lastiği, hem arazi hem yol koşullarında; hem yumuşak hem sert yüzeylerde, kar yağsa dahi mükemmel performans sergiliyor.