Pirelli’den Yaz Mevsimi Öncesi Kaçırılmayacak Kampanya

Premium lastik alanında öncü konumda bulunan Pirelli, müşterilerine akaryakıt alışverişlerinde kullanabilecekleri 250 TL değerinde Opet Yakıt Kart hediye ediyor. Opet Yakıt Kart kazanmak için Pirelli yetkili satıcılarından tek seferlik alışverişte 4 adet 17 jant ve üzeri oto, SUV (4×4), hafif ticari araç yaz ve dört mevsim lastiği satın almak gerekiyor.

Lastik alanında devlerin arasında adı bulunan Pirelli, kış lastiklerinin yaz lastikleri veya 4 mevsimlik lastiklerle değiştirildiği bu günler için özel bir kampanya ile müşterilerinin karşısında çıkıyor.

1 Nisan – 3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya dahilinde seçili Pirelli yetkili satış merkezlerinden oto, SUV (4×4), hafif ticari araç için 4 adet 17 jant ve üzeri yaz veya 4 mevsim lastik atın alan müşteriler, OPET ve SUNPET’te akaryakıt alışverişi için kullanılabilen 250 Türk Lirası değerinde Opet Yakıt Kartı kazanıyorlar.

Ayrıca Pirelli, 1 Nisan’da başlatılacak kampanya dahilinde Bonus Card için özel peşin fiyata 6 taksitle satın alma imkânı sunuyor. Alışverişlerini tamamlayan müşteriler, Opet Yakıt Kartlarını aktive etmek için fatura kesildikten sonra 15 gün içerisinde Pirelli’nin web sitesini ziyaret ederek kampanya başvuru formunu eksik bırakmadan doldurmalılar. Müşteriler kazandıkları Opet Yakıt Kart bakiyesini 1 Temmuz 2019’a kadar kullanabiliyorlar.

*Kampanya sadece benzin ve motorin alımında geçerlidir.