Yeni Pirelli P Zero World Dubai’de Açıldı

Pirelli P Zero World; Los Angeles, Münih ve Monte Carlo’dan sonra dördüncü amiral mağazasıyla üçüncü bir kıtada daha kendine yer buldu. Lider marka Pirelli, perakende stratejisinin ve dünyadaki öncü konumunun prestijli bir simgesi haline gelen mağaza konseptine artık Orta Doğu’yu dünyaya bağlayan kilit bir bölgede de yer veriyor. Tüm Pirelli lastikleri ve markanın dünyasına ait birçok ürün mağazada kendine yer buluyor.

Pirelli P Zero World Açılışına Özel Geçit

Yeni mağazanın açılışı, otomobil sever ve yerel koleksiyonculara ait 60’dan fazla süper otomobil ile şehirde yapılan bir geçit töreninden sonra kutlandı. Sonraki gün ise 200’den fazla otomobil, Pirelli firmasına ait pist günü etkinliği P Zero Experience için Abu Dabi’deki Yas Marina’da pist ile buluştu. Pirelli P Zero World konseptinden, genel olarak lastik butiği veya tüketicilerin en özel Pirelli lastikleri ile lüks spor otomobil dünyasına özel hizmetleri bulabileceği bir mağaza olarak da bahsediliyor.

Pirelli P Zero World Ayrıcalıklı Hizmet Sunuyor

Pirelli P Zero World butiklerinde tüm Pirelli lastikleri, tüketiciyle buluşuyor. Bunlar arasında serinin en yüksek performansa sahip karayolu homologasyonlu lastiği olan P Zero Trofeo R ve koleksiyoncuların otomobillerinin klasik görünümünü modern performanslı lastikle bir araya getirmesi amacıyla tasarlanan Pirelli Collezione da bulunuyor. Mağazada motosiklet lastikleri ve Velo lastikler ile Pirelli Design aksesuarları dâhil olmak üzere tüm ürün yelpazesi müşterilerle buluşuyor. Dubai’deki yeni P Zero World mağazasında, tüketicilerle buluşan ayrıcalıklı servis hizmetleri ile birlikte vale ve servis süresince ikame otomobil desteği de yer alıyor.

Pirelli Lastikleri ve Markayı Tanımlayan Detaylar Bulunuyor

Pirelli P Zero World; bunun yanı sıra dünyanın en ünlü takvimini simgeleyen görsellerin, F1 lastiklerinin pek çok renginin sergilenmesi gibi nüanslarla ziyaretçilerin Pirelli markasını bütün detaylarıyla deneyimlemesini sağlıyor. Tüm bu detaylar, Pirelli’nin premium ve prestij ürünlere odaklı stratejisinin bir göstergesi olma görevi üstleniyor. Lastik pazarı içerisinde devamlı bir büyüme gerçekleştiren Pirelli’nin premium ve prestij segmentinde liderliği hem müşteriler hem de otomobil üreticileri tarafından tescillenmiş durumda. Pirelli lastikleri ile birlikte teknolojileri ve motor sporları alanındaki başarıları da ön plana çıkıyor.

Prestijli Araç Üreticilerinin Tercihi Pirelli Lastikleri

Pirelli’nin başarısının rakamsal olarak teyidi, dünya genelindeki prestijli araçların yarısından fazlasının orijinal ekipman olarak Pirelli’yi tercih etmesine bakılarak gerçekleştirilebilir. Bu istatistik sayesinde, her iki premium otomobilin birinden fazlasının fabrika çıkışı orijinal ekipmanları Pirelli lastikleri. Aynı zamanda şirketin pazardan yüzde %20’lik bir pay alması da yüksek değerli ürün sektörünün lideri olduğunu gösteriyor. Pirelli P Zero World konsepti, tüm detayları ile markanın bu prestijli yönüne vurgu yapıyor.