Yokohama, Mazda CX-90 SUV Modeli için Lastik Tedarik Ediyor

Ünlü lastik üreticisi Yokohama, Mazda CX-90 model crossover SUV araç için orijinal ekipman tedarik ediyor. Böylelikle yüksek kaliteli lastikler tedarik etmek üzere Mazda ile ortaklık kurulmuş oldu. Üretilen bu lastikler hem Avustralya hem de uluslararası pazarlar için tasarlanmış olup gelişmiş performans ve güvenlik sunuyor.

Yokohama Lastikleri Mazda CX-90 için Hangi Deseni Geliştirdi?

Japon lastik markası, Amerika Birleşik Devletleri’nde yeni Mazda CX-90’ı, yüksek performanslı SUV araç taleplerini karşılamak için özel olarak tasarlanmış Yokohama dört mevsim Yokohama Geolandar X-CV lastikleri ile donattı. Eş zamanlı olarak, diğer küresel pazarlarda, amiral gemisi ADVAN lastik serisinin bir parçası olan Yokohama ADVAN V61 lastikleri ön plana çıkıyor.

Mazda CX-90 için Yokohama Lastikleri Nasıl Özellikler Sunuyor?

Mazda CX-90 model araçta yer alan Yokohama ADVAN V61 lastikleri etkileyici bir özellik kombinasyonu sunuyor. Bu yüksek performanslı lastikler optimum yol tutuşu, daha fazla konfor, gelişmiş aşınma direnci ve yağmurlu koşullarda ıslak zemin üzerinde güvenliği artıran suda kızaklama direncine sahiptir. Ayrıca, yuvarlanma direncini azaltarak enerji tasarrufu sağlar ve yakıt verimliliğine katkıda bulunurlar.

Yokohama Lastikleri Teknolojide Daima Yenilikleri Takip Ediyor

Yokohama üreticisinin lastik inovasyonuna olan bağlılığı, Mazda CX-90 için lastiklerin geliştirilmesinde açıkça görülmektedir. HAICoLab sistemi aracılığıyla yapay zekadan yararlanarak, gürültü seviyelerini azaltmak için lastiğin sırt eğimini optimize ettiler. Ayrıca, Mazda CX-90 SUV lastikleri için iki çeşidi bulunmaktadır: 265/55 R19 ebadındaki ADVAN V61 lastikleri ve kışları ılıman geçen bölgelerde yıl boyunca kullanım için tasarlanan Yokohama Geolandar X-CV G057 lastikleri. Bu lastikler kaygan yüzeylerde tutuşu artırmak için gelişmiş 2D ve 3D kılcal kanal desenlerine sahipken, kauçuk bileşimindeki silika ıslak yollarda güvenliği artırır ve güçlendirilmiş yapılar yüksek hızlarda dayanıklılığı ve dengeyi artırır.