Brisa Fabrikası için Geçici İşçi İstihdam Edilecek

Japon lastik devi Bridgestone ile Sabancı Holding ortaklığı ile kurulmuş bir firma olan Brisa, geçici işçi alımı yapacağını duyurdu. İlanın açıldığı Brisa Fabrikası bünyesinde Lassa ve Bridgestone lastikleri üretiliyor. İlan İzmit Brisa Fabrikası için açıldı. Adaylardan beklenen ise “Teknik Lise, Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu” mezunu olmaları. Aynı zamanda Brisa Fabrikası ‘na yakın bir bölgede ikâmet etmek de aranan özellikler arasında yer alıyor. Adaylar, http://www.brisa.com.tr adresinden veya https://www.sabanci.com/tr üzerinden “geçici işçi” ilanına başvurabiliyor.

Brisa Fabrikası Akıllı Teknolojiler Kullanıyor

Brisa İzmit Fabrikası, 11 milyon lastik üretim kapasitesi ile Türkiye’de sektörün lideri konumunda. Brisa fabrikaları bünyesinde üretilen lastikler, yalnızca Türkiye pazarına sunulmuyor. Brisa, aynı zamanda yüksek ihracat kapasitesi ile ülke ekonomosine katkı sağlıyor. Brisa, 2019 yılında ise Aksaray’da akıllı bir fabrika kurdu. Fabrikada endüstri 4.0 teknolojisi ile Lassa ve Bridgestone lastikleri üretiliyor.

Brisa Hakkında

Brisa, 1984 yılında Sabancı Holding ile Bridgestone ortaklığından doğmuştur. Bu ortaklıkla birlikte Lassa ve Bridgsteone lastikleri, Türkiye’de firmanın çatısı altında üretilmeye başlanmıştır.

Bridgestone Lastikleri Hakkında

Dünyanın en büyük iki lastik üreticisinden biri olan Bridgestone , Shojiro Ishibashi’nin Japonya’da bir ilk gerçekleştirerek 1930 yılında lastik endüstrisine giriş yapması ile kurulmuştur. Bridgestone, hem sağlam hem yüksek yol tutuşuna sahip lastikleri ile ön plana çıkmaktadır.

Lassa Lastikleri Hakkında

Lassa, 1974 yılında Sabancı Holding ve ortakları tarafından kurulmuştur. Lassa lastikleri 1978 yılında üretilmeye başlanmıştır. Markanın kuruluşunun 10. yılında Bridgestone ile kurulan ortaklık çerçevesinde Lassa ürünleri, Brisa çatısı altında üretilmektedir.