Continental Vitesco Technologies Alman Marka Ödülü’nü Kazandı

Alman Marka Enstitüsü, sanal ödül şovu sırasında 2021 Alman Marka Ödülü’nün kazananlarını açıkladı. Elektrikli mobilite için modern aktarma organları teknolojileri ve çözümlerinin önde gelen uluslararası sağlayıcısı olan Vitesco Technologies, “Mükemmel Marka Stratejisi ve Yaratımı – Marka Tasarımı – Kurumsal Marka” kategorisinde birincilik ödülü aldı. Aynı zamanda “Marka Stratejisi ve Yaratımında Mükemmellik – Marka İletişimi – Web ve Mobil” kategorisinde de “Özel Mansiyon” ödülüne layık görüldü.

Vitesco Technologies 2 Yılda Birçok Ödülün Sahibi Oldu

Vitesco Technologies, kurumsal tasarımını Hamburg merkezli “loved” (thjink grubu) ajansı ile işbirliği içinde geliştirdi ve bunun için şimdiden birçok ödüle sahip oldu. Bunlar arasında 2021 Alman Tasarım Ödülü 2021, 2020 Red Dot Tasarım Ödülü ve 2020 Otomotiv Markası Yarışması Ödülü yer alıyor.

Vitesco Technologies Continental’den Ayrılıyor

Vitesco Technologies’in Kıdemli Başkan Yardımcısı Dr. Anne-Kathrin Bräu: “Tasarım alanındaki çalışmalarımızın artık 2021 Alman Marka Ödülü tarafından da tanınmasından ve stratejimizin tutarlı yönünün başarılı olduğunu teyit etmekten gurur duyuyoruz. Eylül 2021’de Continental’den ayrılma planı ve bunun sonucunda ortaya çıkan borsanın ardından Vitesco Technologies dünya çapında yaklaşık 40.000 çalışanı ve yaklaşık 50 lokasyonu olan bağımsız bir şirket olacak.”

Vitesco Technologies Nedir?

Continental’in eski güç aktarma organı bölümü, Ekim 2019’da yeni bir marka ve şirket değerleriyle Vitesco Technologies adı altında kurulmuştu. Analog ve dijital biçimdeki kurumsal tasarım, şirketin sürdürülebilirlik temelli stratejisinden ve şirket değerlerinden etkilenilerek oluşturuluyor: Tutku, Ortaklık, Öncülük. Marka sunumu, genç şirketin çekici bir işveren, sorumlu küresel oyuncu ve teknik dönüşümün itici gücü olma kimliğini yansıtıyor.