Nexen Lastikleri ve Design Council Üç Yeni Konsept Tanıttı

Nexen lastikleri, geleceğin üç konsept lastiği olacak ürünlerinin tasarım endüstrilerini ve topluluklarını destekleyen iş birliklerine devam ediyor. Öğrencileri endüstriyel sektöre uygun yetenekler olarak destekleyen bir kamu tasarım üyelik programı olan Korea Design Membership Plus’ın dokuz ürün tasarımı öğrencisi ile iş birliği içinde oluşturulduğunu belirtti. Çeşitli uygulamalı tasarım eğitimleri ile saha uygulamaları birleştirilerek süreç tamamlandı. Süreç, yeni konsept Nexen Lastikleri üretiminde etkili bir yol katedilmesini sağlayacatır.

Nexen Lastikleri Konsept Ürünlerinin Detayları Nedir?

Nexen lastikleri, üç yeni konsept lastiği sırasıyla; BTR (Born to race),Mearth (Mars+Earth), Nocturne olarak adlandırıldı. Yeni konsept Yeni Nexen Lastikleri konseptinin geleceği tasarlayacağı ürünlerin özellikleri ise şöyle özetlenmektedir;

BTR (Born to race): Bireysel sırt desenleriyle sabit bir zemin alanını sahiplenirken, kamber açısını sürüş rotasına göre serbestçe düzenleyebilen dairesel bir iç dizayna sahip bir yarış lastiği statüsündedir.

Mearth (Mars+Earth) lastiği: Mars gezegeninde kullanılacak lastik olarak tasarlanmış, sırt alanını özel malzemelerle genişleterek sürüş yeteneğini geliştiren bir moda sahiptir. Ayrıca çıkıntılı yanağı sayesinde Mars’taki çorak araziyi temizleme modu sağlayan, geleceğin dönüşüm lastiği olacaktır.

Nocturne lastiği: Yüksek hızlı sürüş sırasında lastik gürültüsünü etkili bir şekilde azaltan aktif gürültü önleme teknolojisi barındırmaktadır. Nexen konsept lastik, araç çevresinde sessiz ve huzurlu ortamın keyfini çıkarmak için araba kampı ve kamp gibi alanlarda durulduğunda da kullanılabilmektedir.

Nexen Lastikleri Hakkında

Nexen lastikleri, Güney Kore merkezli bir lastik üreticisidir. Kuruluşunun gerçekleştiği 1942 yılından beri, araç lastiği, suv araç lastiği, sualtı, hava ve kara taşıtları için lastikler üretmektedir. Dünya çapında birçok ülkeye ihracat yapmaktadır.Nexen kaliteli lastikler, sürücülerin güvenli ve rahat bir sürüş deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. Aynı zamanda, çevre dostu üretim yöntemleri kullanarak, sürdürülebilirliği de ön planda tutmaktadır. Nexen lastikleri, mükemmel performans ve güvenlik düzeyiyle dünya genelinde tanınan bir markadır.

The Design Council Hakkında

Nexen lastikleri ile iş birliği sağlayan The Design Council, eskiden Endüstriyel Tasarım Konseyi olarak bilinen, Royal Charter tarafından kurulmuş bir Birleşik Krallık hayır kurumudur. Belirtilen misyonu, “yaşamları iyileştiren ve her şeyi daha iyi hale getiren harika tasarımı savunmak” olarak tanımlanmaktadır. Kapsayıcı tasarım konseptinin desteklenmesinde etkili olmuştur. Tasarım Konseyi’nin arşivi, Brighton Üniversitesi Tasarım Arşivleri’nde muhafaza edilmektedir.