Pirelli Dört Mevsim Lastiği Desenlerinin Ebat Çeşitliliği Artıyor

Pirelli , Avrupa pazarında dört mevsim lastiklerine olan ilginin farkında; bu nedenle ürün gamını pazarın %90’dan fazlasını kapsayacak şekilde genişletiyor. Pirelli Cinturato All Season Plus ve Scorpion Verde All Season SF serileri için 16 ila 19 inç arası 22 yeni ebat sunulacak. Bu Pirelli dört mevsim lastiği desenleri aynı zamanda; Seal Inside teknolojisi ile sunuluyor. Bu teknoloji, lastiğin delindikten sonra da yola devam edebilmesini sağlıyor. Peki, Pirelli Scorpion Verde All Season SF ve Cinturato All Season Plus lastikleri sürücüler için hangi avantajları sağlıyor?

Yüksek Performanslı Pirelli Dört Mevsim Lastiği : Cinturato All Season Plus

Pirelli’nin yeni ebatlar ekleyeceği iki ürünü olan Pirelli Scorpion Verde All Season SF ve Cinturato All Season Plus, yılın her mevsimi kullanıma uygun olarak geliştiriliyor. Her mevsim yüksek performansa sahip Pirelli dört mevsim lastiği Cinturato All Season Plus, Cinturato All Season’ın devamı olarak sunuluyor. Pirelli Cinturato All Season Plus , yeni lastik bileşiği ile hem kış hem yaz aylarında güvenli bir sürüşü garanti ediyor. Lastik hem ıslak hem kuru zeminlerde yüksek performans sergiliyor. Pirelli Cinturato All Season Plus , özel yönlü tasarımı ile ıslak zeminlerde fren mesafelerini kısaltıyor ve manevra kabiliyetini arttırıyor.

Pirelli Scorpion Verde All Season SF Hangi Özelliklere Sahip?

Crossover ve SUV araçlar için geliştirilen Pirelli Scorpion Verde All Season SF , yılın dört mevsimi kullanıma uygun. Yenilikçi materyaller ile üretilen Pirelli dört mevsim lastiği , aynı zamanda sürüş konforunu arttırıyor. Pirelli Scorpion Verde All Season SF , lastik yanağında kış aylarında kullanıma uygun olduğunu belirten 3PMSF (3 Zirveli Dağ Kar Tanesi) işaretlemesini taşıyor.

Pirelli Lastikleri ile Sunulan Seal-Inside Teknolojisi Nedir?

Pirelli’nin ebatlarını arttıracağını duyurduğu Pirelli Scorpion Verde All Season SF ve Cinturato All Season Plus lastiklerinin Seal-Inside teknolojisine sahip versiyonları bulunuyor. Seal-Inside teknolojisine sahip lastikler, lastik delindiğinde onarılmasını sağlayan jel benzeri bir yapı ile sunuluyor. Böylece lastiklerin hava kaybetmesinin önüne geçiliyor. Bu teknoloji, yalnızca; Pirelli dört mevsim lastiği desenleri ile birlikte sunulmuyor. Seal teknolojisine sahip Pirelli kış ve yaz lastiği desenleri de bulunuyor. Pirelli Cinturato All Season Plus ve Scorpion Verde All Season SF lastik desenlerine ek olarak çok sayıda ürün seal teknolojisi ile sunuluyor.