Yaz Lastiği Pirelli Cinturato P7 Yenilendi

Yenilenen Pirelli Cinturato P7 , sıcaklık değişimlerine uyum sağlayabilen özel bir lastik bileşiği ile sunuluyor. Yeni Pirelli yaz lastiği , ıslak zeminde yüksek performans ve düşük yuvarlanma direnci gibi özellikleri bir arada sunuyor. Pirelli’nin sunduğu yenilikler arasında sıcaklığa göre değişkenlik gösteren “mekanik zekâ” teknolojisine sahip lastik bileşiği yer alıyor. Bu, aynı anda iki ayrı lastik bileşiğine sahip olmakla aynı anlama geliyor.

Pirelli Cinturato P7 Farklı Sürüş Koşullarına Adapte Oluyor

Yeni Pirelli Cinturato P7 , yol tutuşunu ve lastik bileşiğindeki polimerlerin fonksiyonlarını arttırmak için özel silika ve reçine karışımı içeriyor. Pirelli, silika parçacıklarının iyi dağılımı ve aralarındaki etkin etkileşim sayesinde mekanik zekâdan yararlanıyor. Sonuç olarak yeni Pirelli yaz lastiği , sürüş ve sıcaklık koşullarına göre değişkenlik gösterebilen özelliklere sahip; bu sayede çok farklı sürüş koşullarında kullanılabiliyor.

Pirelli Cinturato P7 Fren Mesafesini Kısaltıyor

Yeni nesil Pirelli Cinturato P7 sırtı üzerinde yer alan kanal ve oluklar ile suyu çok daha etkili bir şekilde tahliye ediyor. Bunun yanı sıra; özel omuz tasarımı, kuru ve ıslak zeminlerde fren mesafelerini önemli ölçüde kısaltıyor. Yeni Pirelli yaz lastiği , 100 km/s hızda fren mesafesini ortalama 30 cm kısaltıyor. Yenilenmiş Pirelli Cinturato P7 , aynı zamanda %12 daha düşük yuvarlanma direnci (%4 daha iyi yakıt verimliliği) ve %6 daha uzun lastik ömrü ile sunuluyor.

Pirelli Yaz Lastiği Araç Üreticileri Tarafından Tercih Ediliyor

Yeni Pirelli Cinturato P7 , 70 orijinal ekipman homologasyonu ile birlikte piyasaya sürüldü; yıl sonunda 30 homologasyon daha bekleniyor. Ultra yüksek performans Pirelli yaz lastiği , özellikle 17 inç ve üzerindeki jantlara sahip araçlar için orijinal ekipman olarak sunuluyor. Yeni Pirelli Cinturato P7 , prestijli otomobil üreticileri tarafından en çok tercih edilen lastik olarak da sınıf lideri performansını kanıtlıyor.